Gundel Takács Gábor kvízműsort vezet a Youtube-on!

A kvízműsorok nagyágyúja, Gundel Takács Gábor a Honfoglaló Aréna Youtube csatornáján vezet ezúttal vetélkedőt.

Budapest, 2019. szeptember 11.

Az egy hónapja indult Honfoglaló Aréna csatornánkon 12-én, csütörtök este Gundel Takács Gábor debütált műsorvezetőként.

A Szövetség legújabb csatájában Dulin Timi és Mr. Vasovski (Vasovski Norbert) küzd meg a Sötét Nagyúr ellen.

GTG_3

Ahogyan azt pár hete már megírtuk az első néhány adásban ismert videósok, influenszerek küzdöttek meg szövetségben a Sötét Nagyúr ellen. De ettől a hónaptól a Youtuberek mellett izgalmas, a TV-ből is jól ismert nevekkel folytatjuk a Szövetség sorozatot.

nessaj gtg

Most még csak Gundel Takács Gábor, akit lelepleztünk. Vajon kik lesznek a többiek? Csak annyit árulunk el, hogy a kifejezetten Youtube-ra készített vetélkedőben a hónap végéig számos ismert TV-s személy mutatja meg magát műsorvezetőként nálunk.

gund-bal

Számunkra is érdekes kérdés és megmérettetés, hogy a Youtube-on olyan embereket mutassunk meg, akik nekünk – azoknak, akik még a Játék határok nélkülön, vagy az Áll az alkun nőttünk fel – a kvízjátékot, a televíziózást jelentik.

jhn_gtg

Az ő megjelenésük a Honfoglaló Aréna csatornán egy teljesen új lépés a magyarországi Youtube életében.

Szeretnénk úttörőek lenni ezen a téren is. Mindamellett, hogy egy kifejezetten Youtube vetélkedőt gyártunk, olyan televíziós személyiségeket mutatunk be a fiatalabb korosztálynak, akik minőségi tartalmat képesek hozni a videós oldalra, viszont ez idáig leginkább csak a TV képernyőn találkozhattunk velük.

gtg_kozeli

Azt látjuk, hogy a televíziózás jövője az internet felé terelődik, hogy a tartalmak akkor legyenek elérhetőek, amikor a néző ráér. Ráadásul a mainstream médiából egyre inkább kiszorulnak a kvízműsorok. De ettől függetlenül továbbra is szükség van minőségi tartalmak gyártására. Nekem szívügyem, hogy a tudásalapú vetélkedők továbbra is elérhetőek legyenek. A THX GAMES-szel közös projektben ezek, a számomra fontos dolgok mind megvalósulhatnak.” /Gundel Takács Gábor

A Honfoglaló: Szövetség c. játék a Honfoglalóhoz hasonló stratégiai kvízjáték, de módosított szabályokkal.
A legfőbb változás, hogy itt két játékos egymással szövetségben játszik a Sötét Nagyúr ellen.
Az új játék sokkal gyorsabb, pörgősebb, mint a klasszikus Honfoglaló.
A Honfoglaló: Szövetség játékot megtaláljátok Google Play-en, és az Apple Store-ban.

TUDNIVALÓK

Játékok nevei: Honfoglaló, Honfoglaló: Szövetség

Fejlesztő: THX Games

Műfaj: Kvíz, stratégia, multiplayer