Kovács Áron új szerepben a Youtube-on!

Gundel Takács Gábor után ezen a héten Kovács Áron vezeti a Honfoglaló Szövetség következő adását a Youtube-on.
Budapest, 2019. szeptember 18.

A Honfoglaló Aréna Youtube csatornáján Gundel Takács Gábor után Kovács Áron mutatja meg magát egy teljesen új szerepben.

aronface2

A Youtube csatornánk indításával nem kisebb célunk volt, mint hogy egy igényes, minőségi vetélkedőket előállító kvízcsatornát indítsunk a hazai piacon.

Honfoglalo_Arena_csat

Úgy gondoljuk, hogy kvízvetélkedőkre, kvízre mindig is volt és mindig is lesz igény. Olyan tartalmat szeretnénk előállítani (legyen szó online játékokról, vagy a Youtube-ról), amely ötvözi a szórakoztatást, kikapcsolódást a tudással, tanulással.

Számunkra nem is volt kérdés, hogy olyan személyeket, ismert embereket is bevonjunk a projektbe, akik a minőségi tartalom előállításban szintén elhivatottak és hisznek abban, hogy a Youtube-on is fontos szerepe kell, hogy legyen ennek. Olyan műsorvezetőkkel dolgozhattunk együtt, akik vállalták az új kihívást, tudva, hogy egy teljesen új pályán kell megmutatni és megméretni magukat a hazai pályán mozgó videósok mellett.

SAMSUNG CSC

A múlt héten Gundel Takács Gábor szereplésével indítottuk útjára ezt a folyamatot. Gundinak is ez volt az első lépése a Youtube világa fele. Az elmúlt 4 nap alapján elmondhatjuk, hogy a visszajelzések pozitívak, jelenleg 97%-os tetszési indexe van a videónak.

Screenshot 2019-09-13 at 7.41.36 Screenshot 2019-09-13 at 7.41.53 Screenshot 2019-09-13 at 7.42.12

A héten Kovács Áronnal folytatjuk a sort. Áront láthattuk már több televíziós műsorban (Popdaráló, A sztárok a fejükre estek, Észbontók, jelenleg a Szerencse Szombat házigazdája), illetve egy évig minden hétköznap reggel ébredhettünk a hangjára és jókedvére RockReggelt hallgatva. Mostanában pedig Robin Hood-ként láthatjuk a színpadon.

Aron-Cashtag-premier

Áron új színt vitt a Honfoglaló Szövetség adásaiba. A Sötét Nagyúr szerepébe bújva teljesen átszellemülten tudta a Szövetségesek dolgát megnehezíteni.

Tartalmilag is más típusú adásra számíthatunk ezúttal. Az Áron által vezetett epizódok kifejezetten zene tématikára épülnek. Így összességében egy teljesen új megközelítést kapott a a vetélkedő, ezzel is igyekeztünk megújítani a kvízműsorok műfaját.

Áron_Cashtag_1

A héten a Cashtag dj-párosa szállt harcba vele. Felicián és Milán jól összeszokott párosként érkeztek hozzánk, viszont a fesztiválok ismert terepe után ezúttal nem a lemezek pörgetésében kellett helytállniuk.

Aron_Cashtag

Tudjuk, hogy egy hosszú és rögös út áll előttünk és hogy fejest ugrottunk az ismeretlenbe. De szeretjük a kihívásokat és szeretnénk úttörőek lenni. Mindamellett, hogy egy kifejezetten Youtube vetélkedőt gyártunk, olyan televíziós személyiségeket mutatunk be a fiatalabb korosztálynak, akik minőségi tartalmat képesek hozni a videós platformra, viszont ezidáig leginkább csak a TV képernyőn találkozhattunk velük.

SAMSUNG CSC

Mi is izgultunk, hogy vajon a Youtube közönsége ezt hogyan fogja fogadni. Egyelőre azt mondhatjuk, hogy kockázat nélkül siker sincsen. A mérleg nyelve pozitív. Izgatottan várjuk a folytatást és a fogadtatást.

like_honfoglalo_arena

A Honfoglaló: Szövetség c. játék a Honfoglalóhoz hasonló stratégiai kvízjáték, de módosított szabályokkal.
A legfőbb változás, hogy itt két játékos egymással szövetségben játszik a Sötét Nagyúr ellen.
Az új játék sokkal gyorsabb, pörgősebb, mint a klasszikus Honfoglaló.
A Honfoglaló: Szövetség játékot megtaláljátok Google Play-en, és az Apple Store-ban.

TUDNIVALÓK

Játékok nevei: Honfoglaló, Honfoglaló: Szövetség

Fejlesztő: THX Games

Műfaj: Kvíz, stratégia, multiplayer